Följ oss

Nyheter

Storytel förhållandevis opåverkat av coronakrisen

Pareto Securities analyschef Stefan Wård kommenterar Storytel i relation till coronakrisen.

Publicerad

den

Stefan Wård, analyschef på Pareto Securities, kommenterar Storytel

Pareto Securities analyschef Stefan Wård kommenterar Storytel i relation till coronakrisen. I stort kan man säga att han tror att bolaget är ett av få som är relativt opåverkat. Det finns saker som kan påverka positivt och negativt på kortare sikt. Han ser framför sig att Storytel som nyligen gjorde en stor riktad nyemission använder sin kassa för att fortsätta satsa på sin långsiktiga plan.

Uppdatering: Pareto Securities sänker riktkursen för Storytel till 230 kronor från 255 kronor men upprepar samtidigt rekommendationen köp. Aktien handlas i skrivande stund till 146,8 kronor.

Nyheter

PowerCell – en global aktör inom bränsleceller

Publicerad

den

Grön väg

PowerCell utvecklar och tillverkar bränslecellsstackar och -system med en hög effekttäthet, för stationära och mobila användningsområden. Bränslecellerna drivs av ren eller reformerad vätgas och genererar elektricitet och värme utan några andra utsläpp än vatten. Stackarna och systemen är kompakta, modulära och skalbara, och därmed lätta att anpassa till kundernas behov.

Här presenterar ir-chefen Mårten Wikforss bolaget för investerare hos Erik Penser Bank.

Fortsätt läsa

Nyheter

Skitude en köpvärd aktie – Pareto Securities inleder bevakning

Publicerad

den

Skidåkare

Skitude erbjuder en digital plattform som kopplar samman skidåkare och outdoor-entusiaster med skid- och friluftsanläggningar i flera länder. Skitude noterades på Euronext Growth Oslo i december och inför detta hade man gjort en emission till 6,70 NOK per aktie. Pareto Securities i Norge har nu inlett bevakning av företaget och i en inledande analys får aktien en köprekommendation med riktkursen 11 NOK. I videon nedan går analytikern igenom företaget och analysen.

Fortsätt läsa

Nyheter

Framtidsutsikterna för Storytel efter kvartalsuppdateringen

Publicerad

den

Storytel på mobilen

Storytel kom idag med sin uppdatering för fjärde kvartalet 2020 och aktien handlas en halvtimme innan börsdagen stänger på samma kurs den innan stängde på, vilket är 255 kr. Pareto Securities har tidigare höjt riktkursen för Storytel till 390 kr och firmans analytiker Stefan Wård säger att den riktkursen har man även efter uppdateringen. Han går i denna video igenom uppdateringen och framtidsutsikterna.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära