Följ oss

Nyheter

Kepler Cheuvreux ger köprekommendation till Storytel

Kepler Cheuvreux upprepar sin köprekommendation för Storytel och höjer riktkursen till 200 kr från 185 kr.

Publicerad

den

Ljudbok från Storytel

Kepler Cheuvreux upprepar sin köprekommendation för Storytel och höjer riktkursen till 200 kr från 185 kr. Aktien stängde igår på 153,40 kr.

”Storytel rapporterade en abonnenttillväxt för Q1 2020 i linje med prognosen, men intäkterna var något lägre, då testperioden förlängts för att öka tillväxten. Efter nyemissionen på 948 MSEK i februari är Storytel i en utmärkt position att fortsätta visa stark tillväxt och riskprofilen har reducerats.”

För en vecka sedan upprepade Pareto Securities sin köprekommendation för Storytel och satte en riktkurs på 230 kr.

Nyheter

En analytikers mycket positiva syn på Fingerprint Cards

Publicerad

den

Erik Penser Bank ser i en analys av Fingerprint Cards en uppsida på över fyra gånger dagens aktiekurs, dvs över 50 kronor per aktie. Erik Penser Bank ser en stark tillväxt kommande år och går igenom drivkrafterna bakom denna tillväxt och varför marginalen bör expandera. Speciellt presenterar de segmenten Mobile och PC med extra fokus på Payment Cards, som är den viktigaste tillväxtfaktorn under de kommande fem åren. Aktieanalytiker Markus Almerud presenterar bolaget och analysen.

Fortsätt läsa

Nyheter

Förutsättningar för fortsatt kursuppgång i RaySearch

Publicerad

den

Teknisk analys på RaySearch-aktien

RaySearch kom med en stark rapport i fredags vilket fick aktien att lyfta. Ingemar Carlsson har gjort en teknisk analys som visar att det finns förutsättningar för en fortsatt uppgång i aktien.

Fortsätt läsa

Nyheter

Kraftigt sänkt riktkurs för Storytel – men vänder till lönsamhet

Publicerad

den

Pareto Securities har uppdaterat sin analys av Storytel där man sänker riktkursen till 148 kronor från tidigare 252 kronor. Det är bland annat drivet av estimatjusteringar. Samtidigt ska Storytel lägga mindre pengar på försäljning och marknadsföring vilket gör att Pareto tror att Storytel vänder till lönsamhet under andra halvåret och att de inte behöver ta in nytt kapital. Pareto Securities analyschef Stefan Wård går ingen bolaget och analysen.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära