Följ oss

Nyheter

Kepler Cheuvreux ger köprekommendation till Storytel

Kepler Cheuvreux upprepar sin köprekommendation för Storytel och höjer riktkursen till 200 kr från 185 kr.

Publicerad

den

Ljudbok från Storytel

Kepler Cheuvreux upprepar sin köprekommendation för Storytel och höjer riktkursen till 200 kr från 185 kr. Aktien stängde igår på 153,40 kr.

”Storytel rapporterade en abonnenttillväxt för Q1 2020 i linje med prognosen, men intäkterna var något lägre, då testperioden förlängts för att öka tillväxten. Efter nyemissionen på 948 MSEK i februari är Storytel i en utmärkt position att fortsätta visa stark tillväxt och riskprofilen har reducerats.”

För en vecka sedan upprepade Pareto Securities sin köprekommendation för Storytel och satte en riktkurs på 230 kr.

Nyheter

Tre bra aktier enligt Börsveckan

Publicerad

den

Tidningen Börsveckan har denna vecka analyserat sex olika företag och varav tre aktier är bra att köpa.

Köp

  • Bredband2
  • Bergman & Beving
  • Getinge

Avvakta

  • Momentum Group
  • Boliden
  • Arjo
Fortsätt läsa

Nyheter

Värderingen av Sdiptech är orättvist snål

Publicerad

den

Sdiptech är Veckans aktie i Dagens Industri som i analysen kommer fram till en köprekommendation. Serieförvärvarna var under en period heta på börsen och sedan slutade de att vara heta. Dagens Industris slutsats är att Sdiptech har följt med hela skaran aktier lite väl mycket, detta företag har mer värde.

Man lyfter bland annat fram att bolaget har en stabil organisk tillväxt i nischer inom infrastruktur och gör kvalitetsförvärv med egen generator.

”Aktien har kraschat med 60 procent i år. Men när Di öppnar upp det svåranalyserade bolagets svarta låda och jämför med sektorkollegorna är slutsatsen tydlig: marknadens prissättning är orättvist snål. På sikt talar dock mycket för att börsen kommer att se på den tidigare kursraketen med väsentligt blidare ögon än i dag. Vi ser en chans till stjärnvärdering och trycker på köp.”

Fortsätt läsa

Nyheter

Onlineapoteket MEDS gör en direktnotering – intervju med vd

Publicerad

den

MEDS lager

Onlineapoteket MEDS gör en direktnotering på First North under första veckan av oktober. Affärsvärlden har tidigare publicerat en analys där man skrev att aktien möjligtvis kan vara intressant att köpa på 50 kronor. Nedan blir vd Björn Thorngren intervjuad om verksamheten.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära