Följ oss

Nyheter

Herantis Pharmas nya vd presenterar sig och företaget

Publicerad

den

Herantis Pharma pipeline

Herantis Pharma är ett finländskt läkemedelsutvecklingsbolag som fokuserar på att behandla degenerativa sjukdomar såsom Parkinsons och lymfödem. I nuläget har bolaget två läkemedelskandidater i kliniska studier – CDNF mot Parkinsons och Lymfactin mot lymfödem.

I denna video presenterar sig bolagets nya vd Craig Cook och går sedan vidare och kommenterar det finansiella resultatet, bolagets två kandidater Lymfactin & CDNF, två nya rekryteringar och vad bolaget ska uppnå under kommande fem åren.

Herantis Pharmas är sedan tidigare noterat på First North Helsingsfors och noterades i december förra året även på First North Stockholm.

Nyheter

PowerCell – en global aktör inom bränsleceller

Publicerad

den

Grön väg

PowerCell utvecklar och tillverkar bränslecellsstackar och -system med en hög effekttäthet, för stationära och mobila användningsområden. Bränslecellerna drivs av ren eller reformerad vätgas och genererar elektricitet och värme utan några andra utsläpp än vatten. Stackarna och systemen är kompakta, modulära och skalbara, och därmed lätta att anpassa till kundernas behov.

Här presenterar ir-chefen Mårten Wikforss bolaget för investerare hos Erik Penser Bank.

Fortsätt läsa

Nyheter

Skitude en köpvärd aktie – Pareto Securities inleder bevakning

Publicerad

den

Skidåkare

Skitude erbjuder en digital plattform som kopplar samman skidåkare och outdoor-entusiaster med skid- och friluftsanläggningar i flera länder. Skitude noterades på Euronext Growth Oslo i december och inför detta hade man gjort en emission till 6,70 NOK per aktie. Pareto Securities i Norge har nu inlett bevakning av företaget och i en inledande analys får aktien en köprekommendation med riktkursen 11 NOK. I videon nedan går analytikern igenom företaget och analysen.

Fortsätt läsa

Nyheter

Framtidsutsikterna för Storytel efter kvartalsuppdateringen

Publicerad

den

Storytel på mobilen

Storytel kom idag med sin uppdatering för fjärde kvartalet 2020 och aktien handlas en halvtimme innan börsdagen stänger på samma kurs den innan stängde på, vilket är 255 kr. Pareto Securities har tidigare höjt riktkursen för Storytel till 390 kr och firmans analytiker Stefan Wård säger att den riktkursen har man även efter uppdateringen. Han går i denna video igenom uppdateringen och framtidsutsikterna.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära