Följ oss

Nyheter

Storytel förhållandevis opåverkat av coronakrisen

Pareto Securities analyschef Stefan Wård kommenterar Storytel i relation till coronakrisen.

Publicerad

den

Stefan Wård, analyschef på Pareto Securities, kommenterar Storytel

Pareto Securities analyschef Stefan Wård kommenterar Storytel i relation till coronakrisen. I stort kan man säga att han tror att bolaget är ett av få som är relativt opåverkat. Det finns saker som kan påverka positivt och negativt på kortare sikt. Han ser framför sig att Storytel som nyligen gjorde en stor riktad nyemission använder sin kassa för att fortsätta satsa på sin långsiktiga plan.

Uppdatering: Pareto Securities sänker riktkursen för Storytel till 230 kronor från 255 kronor men upprepar samtidigt rekommendationen köp. Aktien handlas i skrivande stund till 146,8 kronor.

Nyheter

En analytikers mycket positiva syn på Fingerprint Cards

Publicerad

den

Erik Penser Bank ser i en analys av Fingerprint Cards en uppsida på över fyra gånger dagens aktiekurs, dvs över 50 kronor per aktie. Erik Penser Bank ser en stark tillväxt kommande år och går igenom drivkrafterna bakom denna tillväxt och varför marginalen bör expandera. Speciellt presenterar de segmenten Mobile och PC med extra fokus på Payment Cards, som är den viktigaste tillväxtfaktorn under de kommande fem åren. Aktieanalytiker Markus Almerud presenterar bolaget och analysen.

Fortsätt läsa

Nyheter

Förutsättningar för fortsatt kursuppgång i RaySearch

Publicerad

den

Teknisk analys på RaySearch-aktien

RaySearch kom med en stark rapport i fredags vilket fick aktien att lyfta. Ingemar Carlsson har gjort en teknisk analys som visar att det finns förutsättningar för en fortsatt uppgång i aktien.

Fortsätt läsa

Nyheter

Kraftigt sänkt riktkurs för Storytel – men vänder till lönsamhet

Publicerad

den

Pareto Securities har uppdaterat sin analys av Storytel där man sänker riktkursen till 148 kronor från tidigare 252 kronor. Det är bland annat drivet av estimatjusteringar. Samtidigt ska Storytel lägga mindre pengar på försäljning och marknadsföring vilket gör att Pareto tror att Storytel vänder till lönsamhet under andra halvåret och att de inte behöver ta in nytt kapital. Pareto Securities analyschef Stefan Wård går ingen bolaget och analysen.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära