Följ oss

Nyheter

Wicket Gaming knyter världsstjärna till sitt mobilspel

Publicerad

den

Wicket Gaming har ingått ett tvåårigt avtal med den Sydafrikanske världsstjärnan Abraham Benjamin de Villiers. AB de Villiers kommer att agera ambassadör och frontfigur för Cricket Manager Pro.

AB de Villiers är en av de bästa cricketspelarna i modern tid. Han är mest känd för sin innovativa och banbrytande batting-teknik och har satt flera världsrekord under sin 15 åriga internationella karriär. Han har vunnit flera Indian Premier League (IPL) titlar och även agerat som lagkapten för Sydafrikas cricketlandslag. Han avslutade nyligen sin aktiva karriär som cricketspelare och kommer framgent att satsa på en tränarkarriär och andra projekt.

Avtalet innebär ett partnerskap där AB de Villiers blir ambassadör för Cricket Manager Pro. Han kommer därmed synliggöras inne i spelet och ha en central roll i samband med kommande marknadsföringskampanjer. AB de Villiers har 45 miljoner följare på de sociala mediekanalerna Instagram, Facebook och Twitter. Syftet med partnerskapet är att öka kännedom om Cricket Manager samt attrahera nedladdningar av spelet.

Betalar med aktier

Wicket Gaming och AB de Villiers har kommit överens om en kontant ersättning samt ersättning i form av aktier i Wicket Gaming. Merparten av ersättningen utgörs av aktier. Aktierna kommer emitteras genom kvittningsemissioner med planerad första emission i juni 2022.

Eric de Basso, VD i Wicket Gaming, kommenterar:

”Vi är väldigt glada över att ha fått med AB de Villiers som ambassadör för vårt spel Cricket Manager Pro och att han blir aktieägare i Bolaget. Med AB de Villiers knyter vi till oss en av världens mest kända cricketspelare och vi ser fram emot att engagera honom i Wicket Gaming.”

Abraham Benjamin de Villiers kommenterar:

”Cricket Manager Pro är ett av de mest spännande och utmanande sport manager spelen som finns ute på marknaden, då spelet väcker liv i alla utmaningar och den intensitet som vår briljanta sport medför.”

Benn Harradine, styrelseledamot i Wicket Gaming, kommenterar:

”Att få ombord AB de Villiers i Wicket Gaming är ett stort ögonblick för oss och alla cricket älskare. AB har revolutionerat cricketen med sin unika och innovativa stil. Han anses vara en av cricketvärldens största stjärnor i modern tid. Detta är en milstolpe för bolaget och ger stora möjligheter för bolagets fortsatta satsning på den globala cricketmarknaden.”

Erik Nerpin, Ordförande i Wicket Gaming, kommenterar:

“Vi är stolta över att AB de Villiers väljer att samarbeta med Wicket Gaming. Det faktum att AB på eget initiativ valt att få merparten av sin ersättning i form av aktier i Wicket Gaming stärker vår relation och långsiktigheten i vårt samarbete.”

Presentation av samarbetet

Nyheter

En analytikers mycket positiva syn på Fingerprint Cards

Publicerad

den

Erik Penser Bank ser i en analys av Fingerprint Cards en uppsida på över fyra gånger dagens aktiekurs, dvs över 50 kronor per aktie. Erik Penser Bank ser en stark tillväxt kommande år och går igenom drivkrafterna bakom denna tillväxt och varför marginalen bör expandera. Speciellt presenterar de segmenten Mobile och PC med extra fokus på Payment Cards, som är den viktigaste tillväxtfaktorn under de kommande fem åren. Aktieanalytiker Markus Almerud presenterar bolaget och analysen.

Fortsätt läsa

Nyheter

Förutsättningar för fortsatt kursuppgång i RaySearch

Publicerad

den

Teknisk analys på RaySearch-aktien

RaySearch kom med en stark rapport i fredags vilket fick aktien att lyfta. Ingemar Carlsson har gjort en teknisk analys som visar att det finns förutsättningar för en fortsatt uppgång i aktien.

Fortsätt läsa

Nyheter

Kraftigt sänkt riktkurs för Storytel – men vänder till lönsamhet

Publicerad

den

Pareto Securities har uppdaterat sin analys av Storytel där man sänker riktkursen till 148 kronor från tidigare 252 kronor. Det är bland annat drivet av estimatjusteringar. Samtidigt ska Storytel lägga mindre pengar på försäljning och marknadsföring vilket gör att Pareto tror att Storytel vänder till lönsamhet under andra halvåret och att de inte behöver ta in nytt kapital. Pareto Securities analyschef Stefan Wård går ingen bolaget och analysen.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära