Följ oss

Nyheter

Safello ska inleda ett samarbete med Avanza

Publicerad

den

Mynt som symboliserar olika kryptovalutor

Kryptomäklaren Safello har inte haft någon rolig utveckling på aktiemarknaden sedan noteringen för ett knappt år sedan. Men efter att marknaden stängt idag meddelade Safello att de har ingått en avsiktsförklaring med Avanza gällande ett potentiellt samarbete kring kryptovalutatjänster. Ambitionen med avsiktsförklaringen är att utvärdera ett potentiellt samarbete för distribution av Safellos tjänster via Avanzas plattform. 

– Vi är stolta över att utvärderas som en potentiell partner till Avanza för deras eventuella  kryptoerbjudande. Safellos ”Crypto-as-a-Service” för finansiella institutioner bygger på nio års erfarenhet som innefattar regelefterlevnad, förvaring och handel med krypto. Om ett samarbete ingås med Avanza, som är den marknadsledande handelsplattformen i Sverige, ger det Avanza förutsättningar att möjliggöra handel i kryptovalutor via Avanzas plattform på ett säkert och ansvarsfullt sätt, säger Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello.

Det ska bli intressant att se hur aktien reagerar när marknaden öppnar imorgon.

Utvecklingen på Safellos aktie

Nyheter

Nordea har en mindre positiv syn på Coor

Publicerad

den

Nordea har idag publicerat en analys på facility management-företaget Coor och ger rekommendationen behåll. Bankens analytiker ger ingen riktkurs men sätter ett motiverat värde på 35 kronor per aktie. Det får aktien att falla och efter en knapp timmes handel så är aktien ner 5,2 procent till 37,92 kronor.

Det är en betydligt annorlunda slutsats än Placera kom fram till för tre månader sedan, vilka ansåg att Coor-aktien hörde hemma i portföljen då den handlades kring 47 kronor.

Fortsätt läsa

Nyheter

Hög tillväxt och lönsamhet gör Revolution Race köpvärd

Publicerad

den

Revolution Race-kläder

Dagens industri har gjort en analys av Revolution Race som mynnar ut i en köprekommendation för aktien.

”Hög tillväxt och en lönsamhet som många i branschen bara kan drömma om. Vi ser ett fint ingångsläge i en av rapportflodens stora kursvinnare. Nettokassan ger slagläge i tuffare tider, och det är dessutom upplagt för höjd utdelning. Köp.”

Tidningens analytiker ser en uppsida på omkring 15 procent på ett års sikt och om den starka inledningen på året håller i sig så spår man att bolaget kommer att höja utdelningen för innevarande räkenskapsår.

Analytikern Julia Forsberg kommenterar bolaget och sin analys på Revolution Race
Fortsätt läsa

Nyheter

Så ska du göra med 11 olika aktier enligt Börsveckan

Publicerad

den

Börsveckan har denna gång analyserat elva företag och fem aktier får köprekommendationer. Seafire gör man dock bäst i att sälja.

Köp

 • Thunderful Group
 • VBG Group
 • Itab
 • Yubico
 • Raketech

Avvakta

 • BEWI
 • Bonesupport
 • Bio-Works
 • Catena Media
 • Better Collective

Sälj

 • Seafire
Fortsätt läsa

Gaming

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära