Följ oss

Nyheter

Invajo utvärderar aktivt verksamheter att förvärva

Publicerad

den

Invajo är ett SaaS-bolag som noterade sig på First North i maj. Bolaget erbjuder en plattform för en smidig hantering av digitala och fysiska event, vad gäller inbjudningar, bokningar och deltagare. Intäkterna kommer främst från företag och organisationer, men Invajo ser även ett värde i att ha privatpersoner som användare.

Invajos grundare och vd Fredrik Berglund ger i nedanstående video en uppdatering om vad som har skett sedan noteringen och delar med sig av tankar om framtiden. En sak som är ny är att han uttalar en ambition om att Invajo ska delta i en kommande konsolidering på marknaden genom att förvärva verksamheter. Därför har bolaget påbörjat arbetat att på ett mer strukturerat och metodiskt sätt screena och utvärdera olika typer av potentiella förvärv. Han ser det som ett aktivt och löpande arbete att göra den typen av utvärderingar.

Nyheter

Azelio får kraftigt höjd riktkurs efter nya verfikationsdata

Publicerad

den

Azelios energilagringsmaskin

Pareto Securities höjde idag riktkursen för Azelio från 32 till 50 kr, vilket är en uppsida på 50 % från dagens kursnivå. Orsaken är att Azelio tidigare i veckan släppte nya verifikationsdata som bekräftar att bolagets specifikationer stämmer, vilket gör att kunderna kan ta dessa data för att få finansiering till sina projekt. Johan Spetz på Pareto redogör för analysuppdateringen.

Fortsätt läsa

Nyheter

LeoVegas – Intervju med vd Gustaf Hagman

Publicerad

den

LeoVegas

LeoVegas erbjuder casinospel och andra närliggande spel online med ett extra fokus på mobilt. Här blir vd Gustaf Hagman intervjuad, där han bland annat kommenterar den starka tillväxten de senaste två kvartalen, de olika marknaderna och framtida förvärv.

Fortsätt läsa

Nyheter

Vindkraftsbolaget Arise ser ett bra 2021 framför sig

Publicerad

den

Vindkraftverk tillhörande Arise

Arise är ett vindkraftsbolag som har tre verksamhetsben – utveckling, förvaltning och produktion. För år 2021 kommer de två benen utveckling och förvaltning att vara lönsamma och beroende på elpris så hoppas man även att produktionsbenet blir lönsamt. Med den nya finansieringen och de åtgärder bolaget gjort är man cashflow-break even vid ett elpris på 20 öre per kwh och vinst före skatt-break even vid ett elpris på 30 öre per kwh.

Intervju med Arise CFO Linus Hägg som på 7 minuter ger en bra översikt av bolaget.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära