Följ oss

Nyheter

G5 Entertainment köpvärd för den riskvillige

Mobilspelsföretaget G5 Entertainment som är noterat på Stockholmsbörsen får en köprekommendation i torsdagens utgåva av Affärsvärlden.

Publicerad

den

G5 Entertainments spel Jewels of Rome

Mobilspelsföretaget G5 Entertainment som är noterat på Stockholmsbörsen får en köprekommendation i torsdagens utgåva av Affärsvärlden. Analytikern Björn Rydell har tittat närmare på bolaget och noterar att det värderas lågt, har en stor nettokassa samt en allt mer diversifierad spelportfölj. Han gillar även att G5:s omställning mot fler egenutvecklade spel. Det finns risker, som det stora beroendet av Hidden City och på kortare sikt osäkerheten kring corona. Men sammantaget blir det ett köpråd för den riskvillige.

När det gäller corona så kan vi tillägga att vd Vlad Suglobov för en vecka sedan på Twitter meddelade att alla anställda redan hade övergått till att arbeta hemifrån och att teamen även mitt i denna flytt hade lanserat nya spel utan problem.

Nyheter

PowerCell – en global aktör inom bränsleceller

Publicerad

den

Grön väg

PowerCell utvecklar och tillverkar bränslecellsstackar och -system med en hög effekttäthet, för stationära och mobila användningsområden. Bränslecellerna drivs av ren eller reformerad vätgas och genererar elektricitet och värme utan några andra utsläpp än vatten. Stackarna och systemen är kompakta, modulära och skalbara, och därmed lätta att anpassa till kundernas behov.

Här presenterar ir-chefen Mårten Wikforss bolaget för investerare hos Erik Penser Bank.

Fortsätt läsa

Nyheter

Skitude en köpvärd aktie – Pareto Securities inleder bevakning

Publicerad

den

Skidåkare

Skitude erbjuder en digital plattform som kopplar samman skidåkare och outdoor-entusiaster med skid- och friluftsanläggningar i flera länder. Skitude noterades på Euronext Growth Oslo i december och inför detta hade man gjort en emission till 6,70 NOK per aktie. Pareto Securities i Norge har nu inlett bevakning av företaget och i en inledande analys får aktien en köprekommendation med riktkursen 11 NOK. I videon nedan går analytikern igenom företaget och analysen.

Fortsätt läsa

Nyheter

Framtidsutsikterna för Storytel efter kvartalsuppdateringen

Publicerad

den

Storytel på mobilen

Storytel kom idag med sin uppdatering för fjärde kvartalet 2020 och aktien handlas en halvtimme innan börsdagen stänger på samma kurs den innan stängde på, vilket är 255 kr. Pareto Securities har tidigare höjt riktkursen för Storytel till 390 kr och firmans analytiker Stefan Wård säger att den riktkursen har man även efter uppdateringen. Han går i denna video igenom uppdateringen och framtidsutsikterna.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära