Följ oss

Nyheter

Medieföretaget News55 klarade problemen och siktar nu framåt

Publicerad

den

News 55

News55 noterade sig NGM Nordic SME år 2017 med nyhetssajten News55 i centrum, en nyhetssajt för personer över 55. Verksamheten var förutom den digitala även print och sedan drev man även seniormässor. Det blev en tuff tid för bolaget där intäkterna inte matchade utgifterna. Sedan dess har bolaget licensierat ut mässverksamheten och dragit ner på olika satsningar, samtidigt som man har lärt sig att tjäna mer pengar på News55. Bolaget kan nu blicka framåt igen och ett projekt är att göra något av ekonomisajten E55 som inte har fått så mycket uppmärksamhet under en längre tid.

Nedan presenterar VD Fredrik Lundberg och medgrundare Artur Ringart verksamheten.

Nyheter

En analytikers mycket positiva syn på Fingerprint Cards

Publicerad

den

Erik Penser Bank ser i en analys av Fingerprint Cards en uppsida på över fyra gånger dagens aktiekurs, dvs över 50 kronor per aktie. Erik Penser Bank ser en stark tillväxt kommande år och går igenom drivkrafterna bakom denna tillväxt och varför marginalen bör expandera. Speciellt presenterar de segmenten Mobile och PC med extra fokus på Payment Cards, som är den viktigaste tillväxtfaktorn under de kommande fem åren. Aktieanalytiker Markus Almerud presenterar bolaget och analysen.

Fortsätt läsa

Nyheter

Förutsättningar för fortsatt kursuppgång i RaySearch

Publicerad

den

Teknisk analys på RaySearch-aktien

RaySearch kom med en stark rapport i fredags vilket fick aktien att lyfta. Ingemar Carlsson har gjort en teknisk analys som visar att det finns förutsättningar för en fortsatt uppgång i aktien.

Fortsätt läsa

Nyheter

Kraftigt sänkt riktkurs för Storytel – men vänder till lönsamhet

Publicerad

den

Pareto Securities har uppdaterat sin analys av Storytel där man sänker riktkursen till 148 kronor från tidigare 252 kronor. Det är bland annat drivet av estimatjusteringar. Samtidigt ska Storytel lägga mindre pengar på försäljning och marknadsföring vilket gör att Pareto tror att Storytel vänder till lönsamhet under andra halvåret och att de inte behöver ta in nytt kapital. Pareto Securities analyschef Stefan Wård går ingen bolaget och analysen.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära