Följ oss

Nyheter

Medieföretaget News55 klarade problemen och siktar nu framåt

Publicerad

den

News 55

News55 noterade sig NGM Nordic SME år 2017 med nyhetssajten News55 i centrum, en nyhetssajt för personer över 55. Verksamheten var förutom den digitala även print och sedan drev man även seniormässor. Det blev en tuff tid för bolaget där intäkterna inte matchade utgifterna. Sedan dess har bolaget licensierat ut mässverksamheten och dragit ner på olika satsningar, samtidigt som man har lärt sig att tjäna mer pengar på News55. Bolaget kan nu blicka framåt igen och ett projekt är att göra något av ekonomisajten E55 som inte har fått så mycket uppmärksamhet under en längre tid.

Nedan presenterar VD Fredrik Lundberg och medgrundare Artur Ringart verksamheten.

Nyheter

Tre bra aktier enligt Börsveckan

Publicerad

den

Tidningen Börsveckan har denna vecka analyserat sex olika företag och varav tre aktier är bra att köpa.

Köp

  • Bredband2
  • Bergman & Beving
  • Getinge

Avvakta

  • Momentum Group
  • Boliden
  • Arjo
Fortsätt läsa

Nyheter

Värderingen av Sdiptech är orättvist snål

Publicerad

den

Sdiptech är Veckans aktie i Dagens Industri som i analysen kommer fram till en köprekommendation. Serieförvärvarna var under en period heta på börsen och sedan slutade de att vara heta. Dagens Industris slutsats är att Sdiptech har följt med hela skaran aktier lite väl mycket, detta företag har mer värde.

Man lyfter bland annat fram att bolaget har en stabil organisk tillväxt i nischer inom infrastruktur och gör kvalitetsförvärv med egen generator.

”Aktien har kraschat med 60 procent i år. Men när Di öppnar upp det svåranalyserade bolagets svarta låda och jämför med sektorkollegorna är slutsatsen tydlig: marknadens prissättning är orättvist snål. På sikt talar dock mycket för att börsen kommer att se på den tidigare kursraketen med väsentligt blidare ögon än i dag. Vi ser en chans till stjärnvärdering och trycker på köp.”

Fortsätt läsa

Nyheter

Onlineapoteket MEDS gör en direktnotering – intervju med vd

Publicerad

den

MEDS lager

Onlineapoteket MEDS gör en direktnotering på First North under första veckan av oktober. Affärsvärlden har tidigare publicerat en analys där man skrev att aktien möjligtvis kan vara intressant att köpa på 50 kronor. Nedan blir vd Björn Thorngren intervjuad om verksamheten.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära