Följ oss

Nyheter

Global lansering av Gold Town Games managerspel FIH Hockey Manager

Publicerad

den

Gold Town Games lanserar idag FIH Hockey Manager globalt, på Google Play och Apple App Store. Spelet är ett landhockey-managerspel, med officiell licens från International Hockey Federation (FIH).

Unik produkt och partnerskap

I och med lanseringen initieras en bred co-marketing-strategi genom digitala mediekanaler och live-event, såsom sargreklam vid sportens högsta tävlingsform Pro League.

FIH når via de större sociala medier-plattformarna miljontals individer med ett djupt intresse kring sporten. Särskilt hög trafik väntas vid uppstarten av FIH Pro League i slutet av veckan, varvid marknadsmaterial från spelet, influencer marketing-videor med professionella spelare samt mailutskick från förbundet kommer att driva lanseringen. 

Gold Town Games VD, Pär Hultgren, ser fram emot det globala släppet: ”Vi har haft ett givande samarbete med FIH för att få ut den här produkten på marknad. Vi ser nu fram emot att få konkreta svar kring utfallet från en produkt där vi arbetat nära intressenter till sporten. Vår avsikt är att flytta Gold Town Games närmare den riktiga sportvärlden, för att öka möjligheten till organisk kundanskaffning och sponsorintäkter.

FIH:s VD Thierry Weil uttryckte sin entusiasm över lanseringen av spelet och säger: ”Lanseringen av FIH Hockey Manager-spelet markerar ytterligare en milstolpe i expansionen av vårt digitala erbjudande för fans. Jag inbjuder alla hockeyfans att njuta av att spela detta spännande spel, som är en första i sitt slag från FIH. Jag hoppas också att många kommer att bli nya hockeyfans, tack vare denna möjlighet. Jag vill rikta vårt uppriktiga tack till vår partner Gold Town Games för att ha utvecklat ett så roligt, engagerande och briljant spel!

Betydande uppdatering av WXM 

I och med den globala lanseringen av FIH Hockey Manager har Gold Town Games anpassat spelplattformen, WXM, för att hantera realtids-matcher i hela världen. Uppdateringen möjliggör att övriga produkter som är byggda på WXM, World Football Manager, Blitz Football Manager och Baseball, kan nå en global publik så snart spelen är redo.

Nyheter

Ambea-aktien ska stiga minst 40 procent

Publicerad

den

Dagens industris Richard Bråse har analyserat Ambea och delar ut en tydlig köprekommendation till låg risk. Aktien bör värderas upp minst 40 procent.

Sedan pandemin har Ambea haft åtta kvartal på rad med organisk tillväxt, men trots detta är aktien på bottennivåer och stängde på 34,58 kronor i fredags, vilket kan jämföras med 75 kronor i IPO:n för 6,5 år sedan.

Lönsamheten i Ambea har de senaste åren påverkats negativt av nya bemanningsregler på äldreboenden i Finland, men under de senaste kvartalen har företaget kunnat börja kompensera för detta med prishöjningar.

Ambea är enligt Dagens industri en konjunkturokänslig verksamhet, med ett lågt värderat fritt kassaflöde som har en positiv tillväxttrend.

Fortsätt läsa

Nyheter

Värderingen på Implantica har blivit alldeles för låg anser Affärsvärlden

Publicerad

den

Refluxstop från Implantica

Affärsvärlden publicerade en analys på Implantica i fredags där man anser att värderingen blivit alldeles för låg och delar ut en köprekommendation. Man har valt att endast ta med bolagets produkt RefluxStop i analysen, resten av projekten lämnas okommenterade, vilket kan vara rimligt eftersom den produkten ligger längst fram och något mer inte behövs för att komma fram till att aktien är köpvärd.

Affärsvärlden tar upp att potentialen i RefluxStop är stor, även när begränsade antaganden görs om framtida marknad. Bolaget går långsamt fram med den viktiga FDA-ansökan i USA, i stället för att lämna in en ansökan direkt så använder man möjligheten med i feedback-rundor i tremånadersintervall för att maximera chanserna för en smidig process när man väl lämnar in en ansökan. Bolaget är även selektiva med vilka kliniker och kirurger man arbetar med i Europa, så att de data FDA kommer att titta på är så bra som möjligt.

Implanticas företagsvärde (EV) är nu bara några hundra miljoner kronor och bolaget har en välfylld kassa.

”Implanticas kassa är inget att bekymra sig över i ett optimistiskt scenario. Om Implantica rör sig i rätt riktning men måste fylla på kassan låt säga 2027 bör det vara möjligt att lösa med ett kapitaltillskott från renommerade investerare till acceptabla villkor för övriga ägare. Sannolikt är då börsvärdet högre än idag och utspädningen behöver inte bli särskilt kännbar.”

Implantica höll tidigare i veckan en kapitalmarknadsdag, presentationen spelades in och finns att se här.

Fortsätt läsa

Nyheter

Börsveckan rekommenderar tre aktier – varav två är danska

Publicerad

den

Tidningen Börsveckans analytiker har tittat närmare på sex företag och hittat tre köpvärda aktier, varav två är danska. Momentum Group gör man däremot bäst i att sälja.

Köp

Avvakta

  • Addnode
  • Zalaris

Sälj

  • Momentum Group
Fortsätt läsa

Gaming

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära