Följ oss

Nyheter

Affärsvärlden behåller sin köprekommendation för Stillfront

Publicerad

den

Spelgrafik från Vega Conflict

Stillfront fick se sin aktiekurs rasa rejält efter att ha släppt sin kvartalsrapport. Affärsvärldens analytiker väljer att upprepa sin köprekommendation för gamingbolaget och skriver att uppsidan är stor om ledningen lyckas vända trenden och blickar mot vad som händer under slutet av året. Man tror inte att tredje kvartalet kommer att bli bättre än andra utan blickar alltså mot fjärde kvartalet.

”Detta är alltså för ett säsongsmässigt dåligt kvartal då folk hellre ligger vid stranden än sitter hemma eller på bussen och klickar på sitt mobilspel”

”Den inbromsning vi ser under Q2-Q3 är inte oväntad givet jämförelseperioden men mycket kraftigare än väntat. Vi behåller köprådet tills vidare”

Nyheter

Tre bra aktier enligt Börsveckan

Publicerad

den

Tidningen Börsveckan har denna vecka analyserat sex olika företag och varav tre aktier är bra att köpa.

Köp

  • Bredband2
  • Bergman & Beving
  • Getinge

Avvakta

  • Momentum Group
  • Boliden
  • Arjo
Fortsätt läsa

Nyheter

Värderingen av Sdiptech är orättvist snål

Publicerad

den

Sdiptech är Veckans aktie i Dagens Industri som i analysen kommer fram till en köprekommendation. Serieförvärvarna var under en period heta på börsen och sedan slutade de att vara heta. Dagens Industris slutsats är att Sdiptech har följt med hela skaran aktier lite väl mycket, detta företag har mer värde.

Man lyfter bland annat fram att bolaget har en stabil organisk tillväxt i nischer inom infrastruktur och gör kvalitetsförvärv med egen generator.

”Aktien har kraschat med 60 procent i år. Men när Di öppnar upp det svåranalyserade bolagets svarta låda och jämför med sektorkollegorna är slutsatsen tydlig: marknadens prissättning är orättvist snål. På sikt talar dock mycket för att börsen kommer att se på den tidigare kursraketen med väsentligt blidare ögon än i dag. Vi ser en chans till stjärnvärdering och trycker på köp.”

Fortsätt läsa

Nyheter

Onlineapoteket MEDS gör en direktnotering – intervju med vd

Publicerad

den

MEDS lager

Onlineapoteket MEDS gör en direktnotering på First North under första veckan av oktober. Affärsvärlden har tidigare publicerat en analys där man skrev att aktien möjligtvis kan vara intressant att köpa på 50 kronor. Nedan blir vd Björn Thorngren intervjuad om verksamheten.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära