Följ oss

Nyheter

Affärsvärlden behåller sin köprekommendation för Stillfront

Publicerad

den

Spelgrafik från Vega Conflict

Stillfront fick se sin aktiekurs rasa rejält efter att ha släppt sin kvartalsrapport. Affärsvärldens analytiker väljer att upprepa sin köprekommendation för gamingbolaget och skriver att uppsidan är stor om ledningen lyckas vända trenden och blickar mot vad som händer under slutet av året. Man tror inte att tredje kvartalet kommer att bli bättre än andra utan blickar alltså mot fjärde kvartalet.

”Detta är alltså för ett säsongsmässigt dåligt kvartal då folk hellre ligger vid stranden än sitter hemma eller på bussen och klickar på sitt mobilspel”

”Den inbromsning vi ser under Q2-Q3 är inte oväntad givet jämförelseperioden men mycket kraftigare än väntat. Vi behåller köprådet tills vidare”

Nyheter

IPO-intervju med vd för Spacett, det första SPAC-bolaget på Spotlight

Publicerad

den

Marcus Bonsib, vd för Spacett

Spacett är en SPAC (Special Purpose Acquisition Company), grundat av de erfarna investerarna Gerhard Dal och Per Nilsson. Spacett gör nu en noteringsemission på 27 miljoner kronor och noteras sedan på Spotlight den 27 december. Bolaget ska inom 36 månader förvärva ett tillväxtbolag som drar nytta av digitaliseringstrenden och som har ett marknadsvärde från ca 100 till 500 miljoner kronor. Nedan blir vd Marcus Bonsib intervjuad.

Det kan för övrigt tilläggas att Spacett är det första SPAC-bolaget på en MTF-marknadsplats i Sverige, de SPAC-noteringar som gjorts hittills har alla varit större och gjorts på Nasdaq Stockholms huvudlista.

Fortsätt läsa

Nyheter

Storytel får upprepad köprekommendation med höjd riktkurs på 340 kronor

Publicerad

den

Storytels ljudböcker

Pareto Securities upprepade idag sin köprekommendation för Storytel med en höjd riktkurs på 340 kr, från tidigare 320 kr. Analyschefen Stefan Wård går igenom sin syn på ljudboksföretaget. Storytel-aktien är efter 1,5 timmars handel upp 5,95 % och kostar nu 169,80 kr.

Fortsätt läsa

Nyheter

Köpläge i mobilspelsföretaget G5 Entertainment

Publicerad

den

Använder mobil

Under rubriken ”Våga gå mot strömmen – köpläge i ratad spelsektor” ger Dagens Industri en köprekommendation till mobilspelsföretaget G5 Entertainment i måndagens tidning.

”Investerarna ratar data- och mobilspelsaktier just nu. Det skapar möjligheter för den som vågar gå mot strömmen. Vi hittar ett bolag i slagläge. Marknadstillväxten väntas accelerera nästa år och marginalerna lyfter. Dessutom finns bonuschansen att det kommer bud.”

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära