Följ oss

Nyheter

Pareto Securities tar upp bevakning av Minesto med köprekommendation

Pareto Securities tog idag upp bevakning av Minesto med en köprekommendation och en riktkurs på 23 kronor.

Publicerad

den

Kraftverk från Minesto

Pareto Securities tog idag upp bevakning av Minesto som producerar kraftverk vilka ska generera elektricitet från tidvattenströmmar. Pareto inleder med en köprekommendation och en riktkurs på 23 kronor.

”Vi förväntar oss att Färöarnaprojektet ska sätta i gång Minestos kommersiella upprampningsfas på allvar och bolaget har de medel som krävs för att nå vinst 2023”, skriver Paretos analytiker.

Pareto Securities analyschef Johan Spetz kommenterar Minesto och analysen.

Nyheter

Pareto Securities inleder bevakning av succénoteringen Pexip

Publicerad

den

Börsnotering av Pexip

Det norska videokonferensbolaget Pexip gjorde en succéartad börsnotering i Norge mitt under den största Covid-19-turbulensen. Nu har Pareto Securities i Sverige inlett bevakning av aktien med en hold-rekommendation och en riktkurs på 100 NOK. Även om en hold-rekommendation kan kännas som något tråkig så är analytikern Dennis Berggrens genomgång av caset klart värd att lyssna på.

Fortsätt läsa

Nyheter

Tre viktiga händelser ska göra Vicore Pharma till kursraket

Publicerad

den

Dan Akschuti pratar om Vicore Pharma-analysen

Pareto Securities har inlett bevakning av Vicore Pharma-aktien på Stockholmsbörsen med en köprekommendation och riktkurs på 51 kronor. Det kan jämföras med att aktien idag stängde på 15,15 kronor. Det är tre specifika triggers inom 12 månader som ska sätta fart på aktien och i denna video går analytikern Dan Akschuti igenom dessa.

Fortsätt läsa

Nyheter

Stillfront har fantastiska möjligheter att växa sina spel

Publicerad

den

Lars-Ola Hellström, analytiker på Pareto Securities

Stillfront kom med en omvänd vinstvarning för det andra kvartalet och aktien har gått upp 100 procent i år. Pareto Securities analytiker Lars-Ola Hellström är fortsatt positiv till aktien och har en köprekommendation på den. I fredags höjde han riktkursen till 815 kr, som kan jämföras med att aktien just nu handlas kring 750 kr. Han lyfter fram att de senaste månaderna har gett fantastiska möjligheter för Stillfront att växa sina spel och skapa långsiktiga värden. Han säger vidare att en ännu högre kurs är möjlig på sikt samt att det kan bli ett nytt stort förvärv redan i höst och att det inte är med i prognosen.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära