Följ oss

Nyheter

Leading Edge Materials förklarat på 4 minuter

Publicerad

den

Berg med viktiga råvaror

Leading Edge Materials är ett prospekteringsföretaget vars aktier är noterade på First North i Sverige, TSX Venture i Kanada och OTCQB i USA. Leading Edge Materials är fokuserat på att utveckla en portfölj av projekt inom viktiga råvaror inom EU, där flera av projekten finns i Sverige.

Nyheter

Tveksamt om Synsams affärsmodell är långsiktigt hållbar

Publicerad

den

Peter Forsberg med glasögon från Synsam

Synsam, som börsnoterades för tre år sedan, växer i högt tempo. Den stora tillväxtdrivaren är att bolaget säljer hyrabonnemang på glasögon. Dagens industris analytiker Mikael Olsson är dock frågande till hur långsiktigt hållbar modellen är. Hans sätt att se på kundbortfallet kommer fram till en högre siffra än bolagets.

Fortsätt läsa

Nyheter

Investmentbolaget Byggmästaren A J Ahlström tar steget till Stockholmsbörsen

Publicerad

den

Portfölj

Byggmästaren A J Ahlström började som ett byggbolag men är sedan länge ett investmentbolag. Imorgon tar bolaget steget från First North-listan till en notering på Nasdaq Stockholms huvudlista. VD Tomas Bergström blev tidigare idag intervjuad där han berättar om företagets, historia, verksamhet, innehav och varför man gör listbytet.

Tomas Bergström, VD för Byggmästaren A J Ahlström intervjuas.
Fortsätt läsa

Nyheter

Världens mest prisbelönta gintillverkare noteras på First North

Publicerad

den

Hernö Gin, tre sorter

Den svenska gintillverkaren Hernö Gin sägs ofta vara världens mest prisbelönta gintillverkare. Imorgon noteras bolaget på First North, men aktien har under många år varit något av en favorit bland investerare som deltagit i nyemissioner på den onoterade marknaden.

Hernö Gins VD Emma Edfors blir här intervjuad inför noteringen.

Hernö Gins VD Emma Edfors blir intervjuad inför börsnoteringen.
Fortsätt läsa

Gaming

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära