Nyheter

Vavel Games ska lansera Vavelverse på Hedera Network-blockkedjan

Publicerad

den

Vavel Games ska lansera sin nästa generation av MMO-spel på Hedera Network-blockkedjan och har nu som första gamingbolag fått ett bidrag från HBAR Foundation, en organisation som arbetar med att locka spännande tjänster till Hedera. Med stöd från HBAR Foundation så ska Vavel Games lansera Vavelverse, ett sammankopplat och korsintegrerat ekosystem för virtuella världar och MMO-spel utvecklade av Vavel Games på Hedera Network-blockkedjan. Det första spelet som ska släppas är Imperium: Galactic War 3.0.

HBAR Foundation skriver att med deras hjälp så kommer Vavel även att integrera NFTs i spelen och snabbt tillhandahålla en välkänd speltitel för att attrahera användare och NFT-volym till Hedera.

NFTs nästa vecka, spellansering första kvartalet 2023

Vavel planerar att göra sin första NFT-drop under första veckan i juni och den fullskaliga spellanseringen är planerad till första kvartalet 2023.

”Vi tror att detta kommer vara en av många virtuella världar baserade på Hedera Hashgraph och vi är förväntansfulla över möjligheten som presenterats av HBAR Foundation för att leda vägen för andra projekt som kommer att ägas av sina respektive communitys” sade Mikołaj Marcisz, grundare och CCO på Vavel Games.

Gold Town Games är delägare

Gold Town Games äger ett antal procent av Vavel Games och en lika stor andel aktier ägs av de som vid en tidpunkt för några år sedan var aktieägare i Gold Town Games och då fick aktier som utdelning.

Populära

Exit mobile version