Nyheter

Truecaller har ökat antalet användare i Sydamerika med 50 procent

Publicerad

den

Truecaller, som är den ledande globala plattformen för att verifiera kontakter och blockera oönskad kommunikation, har passerat fem miljoner månatliga aktiva användare i Sydamerika. Tillväxten har under det senaste året varit cirka 50 procent och accelererat jämfört med tidigare år.

Truecallers tjänst är global och växer snabbt i många geografiska marknader. Flest användare finns idag i Indien följt av Afrika och Mellanöstern. En av flera utpekade tillväxtmarknader för Truecaller är Sydamerika där Truecaller nu har passerat 5 miljoner månatliga aktiva användare. Tillväxten jämfört med motsvarande period föregående år är cirka 50 procent och är stark på ett flertal sydamerikanska marknader, bland annat i Colombia, Peru och Chile. Sydamerika har en hög smartphone-penetration vilket skapar möjligheter för en stark organiskt tillväxt.

”Truecaller möjliggör trygga och relevanta konversationer mellan privatpersoner och mellan företag och privatpersoner. Bedrägerier och oönskad kommunikation är tyvärr en vardag i digitala ekonomier och behovet av vår plattform är stort och växande. Vi växer starkt i många delar av världen och vi är glada att ha passerat fem miljoner användare i Sydamerika. Vi ser fortsatt stor tillväxtpotential i dessa och många andra marknader i takt med att vår tjänst blir mer känd och vi växer också naturligt med ett ökat antal smartphones i världen” säger Alan Mamedi VD och medgrundare Truecaller.

Populära

Exit mobile version