Nyheter

Stockpicker höjer riktkursen för Eolus Vind

Publicerad

den

Eolus Vind är en av Nordens ledande projektörer av vindkraftsanläggningar. Bolaget skapar värden i alla led inom ramen för projektutveckling och drift av vindkraftsanläggningar och erbjuder såväl lokala som internationella investerare attraktiva och konkurrenskraftiga investeringsobjekt i Norden, Baltikum och USA.

Bolagets bevisade möjligheter att skapa aktieägarvärde och den allmänna fokusen på grön energi gör att Stockpicker höjer riktkursen till 245 kr (190 kr) och upprepar köp-rekommendationen.

På nyhetsfronten har det utöver det amerikanska valet och det kraftiga fokuset på grön energi generellt, egentligen varit relativt händelsefattigt sedan oktoberanalysen. En nyhet värd att belysa är emellertid de elförsäljningsavtal som Eolus knep för ett par veckor sedan. Avtalen påverkar ensamt inte Stockpickers värdering av bolaget men de anser att det än en gång visar på de talrika affärsmöjligheter som Eolus verksamhet skapar, liksom den enorma attraktionskraften i grön energi och mer specifikt vindkraft.

Populära

Exit mobile version