Nyheter

Star Vaults Mortal Online 2 lanseras den 26 oktober

Publicerad

den

Star Vault meddelade idag att Mortal Online 2 har givits ett lanseringsdatum för Early access, persistent release, på Steam. Lanseringsdatumet har fastställts till den 26 oktober. Star Vault planerade tidigare för att släppa spelet i slutet av september. En viktig anledning till att senarelägga spelsläppet till slutet av oktober är att marknadsförutsättningarna bedöms vara mer gynnsamma då.

Bolaget har tidigare i år genomfört två framgångsrika stresstester som givit mycket värdefulla data och resulterat i uppdaterade och förbättrade system för Mortal Online 2. Inför lanseringen i oktober planerar Star Vault att genomföra ytterligare ett test där fokus är på spelupplevelsen för nybörjare. Detta planeras ske i början av september helt via Steam efter att en större speluppdatering har släppts.

”Det känns fantastiskt att vi äntligen har spikat datumet för Mortal Online 2 och att vi därmed inte lanserar samtidigt som Amazon Games storsatsning New World”, säger Star Vaults VD, Henrik Nyström, i en kommentar.

Populära

Exit mobile version