Nyheter

Gold Town Games nyligen lanserade publishing-avdelning får strategisk rådgivare

Publicerad

den

Gold Town Games utser officiellt Nikola Cavic till strategisk rådgivare för sin nyligen lanserade publishing-avdelning. 

Med mer än 15 års erfarenhet inom spelbranschen är Nikola Cavic en av de ledande experterna inom Publicering och monetisering av sportspel. Nikolas omfattande erfarenhet av sport- och spelbranschen, i kombination med hans redan existerande relation till och förståelse av GTGs verksamhet, gör honom till en viktig pusselbit i Bolagets tillväxtstrategi. 

”Vi vet att vi med Nikola får in en person som både besitter expertis inom produktutveckling, distribution och publicering, samt bredare koncernmässig affärsutveckling. Nikola har spelat en nyckelroll i tillväxtresor bland flera mobilspelsföretag och har samarbetat med några av de största namnen inom sport- och mediavärlden. Tillsammans kommer vi att utnyttja hans unika erfarenhet för att göra Gold Town Games till en av de ledande publicisterna av mobila sportspel i världen”, säger Pär Hultgren, VD för Gold Town Games.

Strategiska partnerskap och licensiering nyckelfaktorer

Bakgrunden till Cavic insteg i organisationen kan delvis motiveras av det faktum att Bolaget ser ett tydligt behov av att utöka antalet strategiska partnerskap och licenser kopplade till de sporter man utvecklar och publicerar speltitlar för.  

“Professionell idrott är en av de största medie-kategorierna och mest licens-tunga just därför, där den mycket svårnavigerade infrastrukturen måste närmas på rätt sätt av nya aktörer som GTG. Nikola besitter både bred förståelse och praktisk erfarenhet av precis den processen.” avslutar Thomas Jonasson, Head of Publishing på Gold Town Games. 

Populära

Exit mobile version