Nyheter

Gold Town Games inleder samarbete med flera klubbar i SHL och HockeyAllsvenskan

Publicerad

den

Gold Town Games har inlett samarbete med flertalet svenska hockeyklubbar om rättigheter att sälja deras digitala matchtröjor och emblem i spelet World Hockey Manager (WHM).

Fans världen över identifierar sig och älskar att, oavsett sport, representera ”sin klubb”. Det kan ses som en självklarhet att bära lagets emblem och färger på läktaren under match, men det sker också i fikarummet på jobbet och så även i en digital sfär som användare i WHM.

Samarbetsavtalet innebär att när användare köper matchtröja eller emblem till sitt WHM-lag, så stödjer de samtidigt sin klubb då intäkten från försäljningen återbördas till respektive samarbetsklubb.

För Gold Town Games innebär samarbetet, förutom en synlighet i klubbarnas sociala medier, ytterligare en kanal för anskaffning av nya användare samt en förhöjd spelupplevelse som stärker användarens samhörighet och lojalitet till World Hockey Manager.


Sammantaget har Gold Town Games i dagsläget tecknat avtal med följande klubbar:

SHL: Färjestads BK, HV71, Luleå HF, Malmö Redhawks, Skellefteå AIK

Hockeyallsvenskan: IF Björklöven, Modo Hockey, Mora IK, Västerås IK

Hockeyettan: SK Lejon

– Det känns glädjande att nu kunna presentera en samarbetsform som skapar en win-win-win för såväl användare, klubbar och Gold Town Games. Vi hoppas kunna att jobba med fler klubbar inom ishockey och även fotboll, både nationellt och internationellt, summerar Pär Hultgren, VD Gold Town Games.

Populära

Exit mobile version