Nyheter

Gold Town Games har flera spellanseringar runt hörnet

Publicerad

den

Analyst Group upprepar i en analysuppdatering av Gold Town Games sitt motiverade värde på aktien i ett ”Base Scenario” till 3,90 kronor. Analysfirman lyfter bland annat fram att de ser positivt på Gold Town Games kostnadskontroll.

”Vi ser således positivt på att Gold Town Games har lyckats utvecklas med en god kostnadskontroll. Den nuvarande kassa om ca 14 MSEK innebär att Bolaget på kort sikt har tillräckligt kapital för att producera och marknadsföra sina produkter.”

Rubriken på analysen är ”Flera spellanseringar runt hörnet” och firman skriver bland annat följande:

World Hockey Manager (WHM) och World Football Manager (WHM) står ännu för hela Bolagets aktuella intjäning, samtidigt som portföljen av spel snart förväntas att breddas. Omkring årsskiftet 2021/2022 ska Blitz Football Manager (BFM) lanseras, tätt följt av ett landhockey- och basebollspel under Q1-22 respektive slutet av Q2-22. Fler titlar innebär fler intäktskällor, vilket i slutändan skapar mer diversifierade kassaflöden för Gold Town Games. Det i sig är självklart något vi ser positivt på och tror kan bidra till att öka värderingen av Bolaget.”

Populära

Exit mobile version