Följ oss

Nyheter

Kepler Cheuvreux ger köprekommendation till Storytel

Kepler Cheuvreux upprepar sin köprekommendation för Storytel och höjer riktkursen till 200 kr från 185 kr.

Publicerad

den

Ljudbok från Storytel

Kepler Cheuvreux upprepar sin köprekommendation för Storytel och höjer riktkursen till 200 kr från 185 kr. Aktien stängde igår på 153,40 kr.

”Storytel rapporterade en abonnenttillväxt för Q1 2020 i linje med prognosen, men intäkterna var något lägre, då testperioden förlängts för att öka tillväxten. Efter nyemissionen på 948 MSEK i februari är Storytel i en utmärkt position att fortsätta visa stark tillväxt och riskprofilen har reducerats.”

För en vecka sedan upprepade Pareto Securities sin köprekommendation för Storytel och satte en riktkurs på 230 kr.

Nyheter

Qiiwi Games – Mobilspel för casual gamers

Publicerad

den

Qiiwi Games mobilspel Wordington

Qiiwi Games är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har spelstudios i Alingsås, Sverige och Nicosia, Cypern. Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot ”Casual Gamers” inom genrerna Trivia, Match-3 och Word/Puzzle. Bolagets slogan är ”Adventures for Everyone”.

Vd Erik Dale Rundberg presenterar här bolaget för investerare.

Fortsätt läsa

Nyheter

Azelio får kraftigt höjd riktkurs efter nya verfikationsdata

Publicerad

den

Azelios energilagringsmaskin

Pareto Securities höjde idag riktkursen för Azelio från 32 till 50 kr, vilket är en uppsida på 50 % från dagens kursnivå. Orsaken är att Azelio tidigare i veckan släppte nya verifikationsdata som bekräftar att bolagets specifikationer stämmer, vilket gör att kunderna kan ta dessa data för att få finansiering till sina projekt. Johan Spetz på Pareto redogör för analysuppdateringen.

Fortsätt läsa

Nyheter

LeoVegas – Intervju med vd Gustaf Hagman

Publicerad

den

LeoVegas

LeoVegas erbjuder casinospel och andra närliggande spel online med ett extra fokus på mobilt. Här blir vd Gustaf Hagman intervjuad, där han bland annat kommenterar den starka tillväxten de senaste två kvartalen, de olika marknaderna och framtida förvärv.

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev med analyser och nyheter om börsen.

Populära